Перегляд матеріалу
 Меню сайту

Нові публікації


 Каталог
Games [47]
Ігри та патчі + NoDVD
Soft [28]
Програми, ОС, драйвери
Movies [77]
Фільми, мультфільми
Serials [17]
Серіали та TV-шоу
Video [10]
Кліпи, ролики з ігор, інше відео
Reading [34]
Різноманітна література
Images [9]
На робочий стіл, амінація, аватари, іконки
Music [37]
Музика різних жанрів


 Календар оновлень
«  Жовтня 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


 Форма входу
Логін:
Пароль:


 Пошук


 Корисне




Нас: 1
Блукаючих: 1
Тутешніх: 0
Вітаю Вас, Гість П'ятниця 03.05.2024 16:05
Головна » 2009 » Жовтня » 13 » ABBYY Finereader 9.0.0.1019 PE
ABBYY Finereader 9.0.0.1019 PE
23:12
Розробник: ABBYY
Адреса офіційного сайту: http://www.abbyy.com/
Дата виходу: 18.03.2009 
Версія: 9.0.0.1019 Professional Edition
Таблетка: є
Мова інтерфейсу: Українська, російська, англійська...
  
Опис:
Провідний виробник програмного забезпечення в області лінгвістики, семантики, обробки текстів і систем оптичного розпізнавання символів компанія ABBYY представляє нову дев'яту версію програмного продукту ABBYY FineReaderЋ. Принципова відмінність версії 9.0 від всіх попередніх полягає у використанні новітньої технології штучного інтелекту від ABBYY - ADRT? (Adaptive Document Recognition Technology). Ця технологія дозволяє аналізувати і розпізнавати логічну структуру цілого багатосторінкового документа замість традиційного посторінкового і посимвольного розпізнавання. Завдяки ADRT стало можливим повне відтворення документа з природним збереженням його форматування і структури.
ABBYY FineReader 9.0 відтворює оформлення розпізнаного документа призначеними для цього елементами MicrosoftЋ Office, такими як: колонтитули, виноски, колонки тексту, нумерація сторінок, підписи до картинок і діаграм. Програма визначає схожі елементи документа на різних сторінках і використовує для кожної такої групи елементів однакові шрифти і стилі шрифтів. Наприклад, якщо в документі на кожній сторінці є колонтитули, то ABBYY FineReader 9.0 розпізнає їх і передасть в Word як колонтитул документа, а не як звичайний текст. В результаті отриманий за допомогою ABBYY FineReader 9.0 документ не тільки зберігає зовнішній вигляд оригіналу, але і редагується легко і швидко.
Поліпшення технології розпізнавання в ABBYY FineReader 9.0 у поєднанні з ADRT? дозволило збільшити точність розпізнавання на 35%, а якість збереження оформлення - на 32%. Нова версія набагато краще розпізнає зображення з цифрових фотокамер. Точність розпізнавання при обробці таких документів збільшилася на 60%, а весь процес обробки виконується одним кліком. Серед нових функцій ABBYY FineReader 9.0 - автоматичне визначення мови документа: мову розпізнавання більше не треба указувати уручну. У новій версії розширені і можливості фонового розпізнавання: користувач може правити перші сторінки документа, поки скануються або відкриваються інші. Також, завдяки якісним алгоритмам розпаралелювання, ABBYY FineReader показує швидкість в 1.6 і в 3.2 разу вище на двуядерних і четирех'ядерних процесорах в порівнянні із звичайними.
За наслідками дослідження роботи користувачів для ABBYY FineReader 9.0 був створений абсолютно новий інтерфейс, що забезпечує досягнення якнайкращого результату за мінімальну кількість кроків. Він дозволяє на 40% скоротити час обробки документів. ABBYY FineReader 9.0 простий у використанні і практично не вимагає підготовки для початку роботи з ним.
Версія 9.0 сертифікована на сумісність з Microsoft Windows Vista, підтримує Windows XP 64 Bit Edition і Microsoft Office 2007.
 
 
Інсталяція:
Вперше використовується простенький кряк, непотрібно зупиняти процеси, чи тому подібне, просто встановлюємо в каталог з програмою!
 
Інформація: 
Сумісно з ОС:
Windows 7
Widows Vista
Windows XP
 
 
Джерело:
Категорія: Soft | Переглядів: 896 | Додав: tlinksad | Рейтинг: 0.0/0 |
Інтернет аукціон Aukro.ua
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
DISCLAIMER - УВАГА
tlinks.at.ua ні в якому випадку не претендує на авторське право розташованих на ньому матеріалів. Сайт займається виключно каталогізацією посилань опублікованих у мережі Internet. На сайті не розміщено жодного файлу, всі матеріали призначені виключно для ознайомлення, після перегляду їх необхідно видалити з вашого комп’ютера! Сайт та його адміністрація не несуть відповідальність за повідомлення та дії користувачів. Копіювання інформації можливе лише з посиланням на //tlinks.at.ua
Copyright © 2008 - 2024 Tlinks.at.ua All Rights Reserved