Перегляд матеріалу
 Меню сайту

Нові публікації


 Каталог
Games [47]
Ігри та патчі + NoDVD
Soft [28]
Програми, ОС, драйвери
Movies [77]
Фільми, мультфільми
Serials [17]
Серіали та TV-шоу
Video [10]
Кліпи, ролики з ігор, інше відео
Reading [34]
Різноманітна література
Images [9]
На робочий стіл, амінація, аватари, іконки
Music [37]
Музика різних жанрів


 Календар оновлень
«  Грудня 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


 Форма входу
Логін:
Пароль:


 Пошук


 Корисне




Нас: 1
Блукаючих: 1
Тутешніх: 0
Вітаю Вас, Гість Субота 20.04.2024 01:43
Головна » 2009 » Грудня » 5 » Nero 9.4.17.0
Nero 9.4.17.0
13:20
Розробник: Nero
Адреса офіційного сайту: http://www.nero.com/
Дата виходу: 25.10.2009 
Версія: 9.4.17.0
Таблетка: Є
Мова інтерфейсу: російська, англійська...
Розмір: 2.31Гб
  
Опис:
Nero 9 — це набір програмного забезпечення для цифрового мультимедіа і домашній центр розваг наступного покоління, яке користується найбільшою довірою в світі. Його характеризує передова функціональність, завдяки якій насолоджуватися цифровій мультимедіа так просто.
Цей простій у використанні, але потужний набір мультимедіа дає вам свободу створювати, прочитувати, копіювати, записувати, редагувати, спільно використовувати і передавати дані в мережі. Що б це не було — музика, відео, фото або дані — насолоджуйтеся ними і використовуйте спільно з рідними і близькими коли завгодно і де завгодно.
Ваша цифрова складова життя ще ніколи не була такою вільною, відчутною і веселою, як з простим у використанні командним центром Nero StartSmart.
Пакет інструментів за допомогою яких ви зможете без щонайменших зусиль виконувати будь-які операції, пов'язані із записом дисків CD і DVD. Якщо вам потрібно записати на DVD відеофрагменти, фотографії, дані, аудіоматеріали або створити копію диска, просто відкиньтеся на спинку крісла і постежте, як Nero 9 виконає всю роботу самостійно. Але це лише частина майже необмежених можливостей пакету, Nero 9 також надає інструменти для редагування аудіозаписів, мікшування багаточисельних звукових доріжок з професійною якістю, перегляду фільмів на дисках VCD, SVCD і DVD, відтворення музики, дизайну обкладинок, оптимізації продуктивності записуючих пристроїв і багато чого іншого!
Ключові аспекти Nero 9:
- Функції швидкого і легкого читання, запису, автоматичного резервного копіювання і простого копіювання
- Резервне копіювання файлів на CD, DVD і Blu-ray диски
- Створюйте професійно виглядаючі фільми DVD з інтегрованими об'ємними меню
- Копіюйте, записуйте, спільно використовуйте, передавайте і створюйте музичні мікси, як ді-джей
- Конвертуйте музику, фотографії і DVD, щоб використовувати на вашому iPod® і інших мобільних пристроях
- Швидке завантаження фото і відео на My Nero, YouTube™, і MySpace
- Дивіться, записуйте, ставте на паузу  своє потокове ТБ
- Відтворюєте формат AVCHD і інші формати HD 
Для тих, хто не боїться, що Nero захопить його комп'ютер.  
Nero - один з кращих пакетів програм для запису на CD-R, CD-RW і DVD диски, але не тільки для цього: Nero 9 - це багатофункціональний набір засобів для роботи з даними, музикою і звуком, фотографіями, телебаченням і відео. Дозволяє використовувати більшість моделей драйвів, при цьому записує як аудіо-CD, так і "комп'ютерні" диски, включаючи завантажувальні, а також відео (у форматах Video CD і Super Video CD), DVD, Blu-ray Disc. Грандіозний розмір пакету вказує на підтримку передової концепції від Ahead під назвою Media Home, яка отримав вже 4 версію! 

Включені в пакет програми володіють дуже великими можливостями, і ось лише деякі з них. Можливість керування всіма цифровими пристроями у домі, починаючи з ігрової приставки SP3(XboX...) та закінчуючи телевізором. Тепер комп'ютер виконує роль вашого медіацентру! Nero уміє писати одночасно на декілька драйвів, можливий як потрекового запис, так і копіювання всього CD, є безпосереднє перетворення MP3 і WMA файлів в аудиотреки, є вбудовані аудіофільтри і WAV-редактор, завантажувальний диск можна записувати як з флоппі, так і з жорсткого диска . Крім усього іншого, є власні засоби для створення обкладинок CD. 
Nero 9 об'єднав у собі майже 20 програм, включаючи такі, як система управління телевізором і комп'ютером, могутній пошук медіаконтенту, засоби резервного копіювання і відновлення даних, а також підтримка нових відеоформатів Blu-Ray і HD-DVD.
 
Інсталяція:
  1. Монтуємо на віртуалку(Alcohol 120%, Demon Tools...) і встановлюємо.
  2. Використовуємо ключі, які містяться в середині образу.
Інформація: 
Сумісно з ОС:
Win7 (32bit, x64)
Vista (32bit, x64)
XP (32bit, х64)
 
Джерело:
Категорія: Soft | Переглядів: 1618 | Додав: tlinksad | Рейтинг: 4.0/1 |
Інтернет аукціон Aukro.ua
Всього коментарів: 1
03.08.2009
1.Коментатор: Arej [Матеріал]
Чим далі тим більше фігні в неї впихують! Мене досі 6 пре))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
DISCLAIMER - УВАГА
tlinks.at.ua ні в якому випадку не претендує на авторське право розташованих на ньому матеріалів. Сайт займається виключно каталогізацією посилань опублікованих у мережі Internet. На сайті не розміщено жодного файлу, всі матеріали призначені виключно для ознайомлення, після перегляду їх необхідно видалити з вашого комп’ютера! Сайт та його адміністрація не несуть відповідальність за повідомлення та дії користувачів. Копіювання інформації можливе лише з посиланням на //tlinks.at.ua
Copyright © 2008 - 2024 Tlinks.at.ua All Rights Reserved