Перегляд матеріалу
 Меню сайту

Нові публікації


 Каталог
Games [47]
Ігри та патчі + NoDVD
Soft [28]
Програми, ОС, драйвери
Movies [77]
Фільми, мультфільми
Serials [17]
Серіали та TV-шоу
Video [10]
Кліпи, ролики з ігор, інше відео
Reading [34]
Різноманітна література
Images [9]
На робочий стіл, амінація, аватари, іконки
Music [37]
Музика різних жанрів


 Календар оновлень
«  Грудня 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


 Форма входу
Логін:
Пароль:


 Пошук


 Корисне




Нас: 1
Блукаючих: 1
Тутешніх: 0
Вітаю Вас, Гість Вівторок 16.04.2024 09:40
Головна » 2009 » Грудня » 3 » Colin McRae: DiRT 2
Colin McRae: DiRT 2
15:49

Назва: Colin McRae: DiRT 2
Рік виходу: 2009
Жанр: Racing
Розробник: Codemasters
Інтефейс: Англійський, німецький...
Локалізатор: "Новий диск"
NoDVD: Є
Розмір образу: 6.83GB, iso
Версія: Original(MULTI)
Час встановлення: ~ 10хв
  
Мінімалка:
- OS: Windows XP/Vista/7
- Processor: Intel Pentium 4 3.0 GHz/AMD Athlon 3400+ 
- Memory: 1 GB (2 GB for Vista) 
- Hard Drive: 10 GB Free 
- Video Memory: 256 MB nVidia GeForce 6800Ultra/ATI 1900XT
- Sound Card: DirectX Compatible 
- DirectX: 9.0c 
- Keyboard & Mouse 
- DVD Rom Drive
  
Про гру:
Друга частина знаменитого хіта Colin McRae: DiRT від творців Race Driver: GRID готова вдертися в ряди кращих перегонів планети! Кращі традиції автосимуляторів примножено пишністю сучасних технологій. Вас чекає неймовірний і захоплюючий тур по Америці, Європі та Азії. Представлені на вибір траси здивують наповал навіть самих просунутих шанувальників жанру. Від класичних кільцевих гонок до унікальних заїздів зі стрибками на трамплінах, рампами і навіть піротехнікою. Сучасний режим одиночної гри дозволить вам сісти за кермо наворочених спортивних машин і кинути виклик кращим гонщикам планети. Спробуйте піднятися на вершину кар'єри, об'їздили весь світ! Заробіть на нові автомобілі семи різних класів, включаючи класичні гоночні авто і навіть знамениту Subaru Impreza WRX, на якій сам Колін Макрей здобув перемогу в чемпіонаті. Спробуйте сили в основних гонках і особливих змаганнях, побийте рекорди і станьте лідером загального заліку. Вашими наставниками і порадниками, а також конкурентами в боротьбі за «золото» стануть справжні зірки ралі - Кен Блок, Тревіс Пастрана, Таннер Фуст і Дейв Мірра. До того ж у будь-який момент ви зможете вступити в боротьбу з живими суперниками на просторах, розрахованої на багато користувачів, ігри! 

Особливості гри:
- Високотехнологічне бездоріжжя. В основі гри лежить третє покоління графічної технології EGO Engine, завдяки якій якість зображення в грі стало ще на крок ближче до живої телетрансляції! 
- Світовий турнір. США, Японія, Малайзія, Хорватія - ось далеко не повний список регіонів, за якими вам належить їздити. Змагання проходять у різних дисциплінах, так що десь ви будете боротися тільки з трасою і безжальним секундоміром, а десь крім вашого автомобіля на маршруті опиняться і машини суперників. 
- Незабутні гонки. У Dirt 2 ви зможете взяти участь в екзотичних змаганнях. У їх числі Stadium King Shootout на стадіоні в Лос-Анджелесі, гонки по каньйону Creek Trailblazer в штаті Юта, напружені ралійні змагання Rawang Rally Run в джунглях Малайзії та нічний турнір Battersea Battle на лондонській електростанції. 
- Перетворіть машину на монстра. Вам не доведеться міняти автомобілі, як рукавички, якщо ви самі того не захочете. У Dirt 2 можна завести декілька улюблених машин і вдосконалювати їх протягом всієї гри. Налаштовувати болід перед кожним заїздом в залежності від дорожніх умов і добивайтеся гучних перемог! Але майте на увазі - один необережний рух на величезній швидкості, і улюблена машина, зльоти з траси, перетвориться на купу металобрухту. 
- Запрошуємо в гоночну тусовку! У грі є все необхідне, щоб створити в мережі спільноту гонщиків-екстремалів. Змагаютеся з іншими гравцями, спостерігайте за своїми успіхами за допомогою рейтингових таблиць, дізнавайтеся останні новини і стежте за досягненнями своїх друзів - з Dirt 2 ви опинитеся в колі однодумців.
  
Порядок інсталяції:
  1. Монтуємо на віртуалку(Alcohol 120%, Demon Tools...) і встановлюємо.
  2. Копіюємо кряку в каталог із встановленою грою.
  3. Стартуємо, налаштовуємо параметри графіки та граємо.
  4. Щоб включити можливість мережевої гри, а також збереження гри необхідно створити оффлайн профіль у Windows Live
Джерело:
Категорія: Games | Переглядів: 1176 | Додав: tlinksad | Рейтинг: 0.0/0 |
Інтернет аукціон Aukro.ua
Всього коментарів: 1
09.03.2010
1.Коментатор: Arej [Матеріал]
шось я більше перших гонок не захтів грати... Шось не вперла гра)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
DISCLAIMER - УВАГА
tlinks.at.ua ні в якому випадку не претендує на авторське право розташованих на ньому матеріалів. Сайт займається виключно каталогізацією посилань опублікованих у мережі Internet. На сайті не розміщено жодного файлу, всі матеріали призначені виключно для ознайомлення, після перегляду їх необхідно видалити з вашого комп’ютера! Сайт та його адміністрація не несуть відповідальність за повідомлення та дії користувачів. Копіювання інформації можливе лише з посиланням на //tlinks.at.ua
Copyright © 2008 - 2024 Tlinks.at.ua All Rights Reserved